business-coaches

Ruud Heijenga

Brandfriend

Is van huis uit bedrijfskundige, maar heeft zich in zijn ruim 30-jarige adviespraktijk, gevormd tot professionele en psychologische coach van succesvolle mensen, teams en organisaties. Onder zijn begeleiding, hebben zij zich sterk kunnen ontwikkelen, in datgene waar ze ooit al sterk in waren. Oftewel, Ruud haalt aanwezige potentie in de organisatie naar boven. Zijn bijeenkomsten zijn interactief, leuk, spannend en vaak ook grensverleggend. Ruud is schrijver van diverse boeken over organisatieontwikkeling en merkmanagement.

Bart van Linder

Spelen, raken en veranderen

Bart is veranderkundige en ondernemer. Hij ontwikkelt games en zet die in bij verandertrajecten. De afgelopen 25 jaar ontwikkelde hij meer dan 100 interactieve werkvormen die worden gebruikt bij ’Speels Veranderen’ in grote en kleine bedrijven, gemeenten, ziekenhuizen en onderwijs. ‘Speel, raak & verander’ is het motto van Bart! Daarnaast is hij als senior innovator verbonden aan de Hotel Management School Maastricht. Hij is gespecialiseerd in gastvrijheidsontwikkeling als route naar excellente dienstverlening.

Pepijn Happel

Floration

Is oprichter van Floration, een advies- en trainingsbureau voor organisaties die (meer) willen floreren. Als ’s werelds enige florateur helpt Pepijn vanuit zijn aanstekelijke floreeraanpak© – geïnspireerd op de vernieuwende veranderaanpakken Design Thinking en Appreciative Inquiry – leidinggevenden en hun teams om meer creativiteit, succes en plezier op de werkvloer te ervaren, en daardoor beter samen te werken en optimaal te presteren. Pepijn’s motto: florerende mensen maken florerende organisaties.

Jan Spackler

HumanB

Is een bevlogen strateeg en een prikkelende business-coach. Jan is een ‘fikkiestoker’ die organisaties en hun leiders in beweging kan brengen. Hij heeft een ruime ervaring als regisseur van veranderprocessen in consumentenmarkten, dienstverlening, het MKB en de retail. Jan daagt ondernemers uit, stelt de vragen die eigenlijk niet gesteld kunnen of mogen worden, en spiegelt paradoxaal op hetgeen hij waarneemt. Hij zegt waar het op staat, maar doet dit wel met ‘een lach en een traan’. Jan schreef samen met Ruud het veranderboek ‘Verhalen om niet te verdwalen’.

4BB for better business Floralaan West 270, 5644BN Eindhoven E info@forbetterbusiness.nl M +31 (0)6 – 53 36 36 93

HET LABEL 4BB WORDT GEHOST DOOR HUMANB

IBAN NL58 RABO 0308 6943 33 BTW NL112135717B01 KVK 64939103 LEVERINGSVOORWAARDEN www.ooa.nl/ooa-leveringsvoorwaarden

4BB for better business
Floralaan West 270, 5644BN Eindhoven
E info@forbetterbusiness.nl
M +31 (0)6 – 53 36 36 93

HET LABEL 4BB WORDT GEHOST DOOR HUMANB
IBAN NL58 RABO 0308 6943 33
BTW NL112135717B01
KVK 64939103

LEVERINGSVOORWAARDEN
www.ooa.nl/ooa-leveringsvoorwaarden